- Na patelni wysypać trociny z drzewa owocowego lub zieloną herbatę, przykryć dwiema warstwami folii aluminiowej, którą należy ponakłuwać widelcem. Na tym ułożyć kawałki łososia lub pstrąga, przykryć pokrywką i postawić na gazie, o najmniejszym płomieniu na około 20 minut – mówiła Ewa Wachowicz, była Miss Polonia, a teraz znana z programów kulinarnych.
Kolacja w grudniowej Akademii Wina składała się z dań wybranych właśnie przez nią. Jednym z nich był właśnie tak wędzony łosoś.
Kolacji towarzyszyły wina urugwajskie. Wykonawcą koncertu, który jest zawsze częścią programu wieczorów w Akademii Wina, był akordeonista Marcin Wyrostek, znany z "Mam Talent".
Nie tylko o niedźwiedziach, które mieszkały w minizoo w Lesznie
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?