Nasza Loteria NaM - pasek na kartach artykułów

Ewa gotowała w zameczku myśliwskim w Promnicach

JOL
Ewa Wachowicz w Promnicach.
Ewa Wachowicz w Promnicach. Jolanta Pierończyk
Ewa Wachowicz była gościem Akademii Wina

- Na patelni wysypać trociny z drzewa owocowego lub zieloną herbatę, przykryć dwiema warstwami folii aluminiowej, którą należy ponakłuwać widelcem. Na tym ułożyć kawałki łososia lub pstrąga, przykryć pokrywką i postawić na gazie, o najmniejszym płomieniu na około 20 minut – mówiła Ewa Wachowicz, była Miss Polonia, a teraz znana z programów kulinarnych.



Kolacja w grudniowej Akademii Wina składała się z dań wybranych właśnie przez nią. Jednym z nich był właśnie tak wędzony łosoś.

Kolacji towarzyszyły wina urugwajskie.

Wykonawcą koncertu, który jest zawsze częścią programu wieczorów w Akademii Wina, był akordeonista Marcin Wyrostek, znany z "Mam Talent".

emisja bez ograniczeń wiekowych
Wideo

Nie tylko o niedźwiedziach, które mieszkały w minizoo w Lesznie

Dołącz do nas na Facebooku!

Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!

Polub nas na Facebooku!

Kontakt z redakcją

Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?

Napisz do nas!

Polecane oferty

Materiały promocyjne partnera
Wróć na pszczyna.naszemiasto.pl Nasze Miasto