MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
6 z 12
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Ciekawą opcją jest przyrządzenie bakłażana z grilla. Warzywo...
fot. pixabay.com/feherandras

Grill bez mięsa? W sezonie nie tylko kiełbasa! Warzywa i sery posmakują każdemu. Zobacz, co wrzucić na ruszt w trakcie długiego weekendu

Na jakie warzywa warto postawić?

Ciekawą opcją jest przyrządzenie bakłażana z grilla. Warzywo myjemy, przekrajamy na pół i nacinamy podobnie do kiełbaski. Połówki dobrze jest natrzeć olejem lub oliwą z dodatkiem przypraw. Gotowe kawałki układamy na grillu i pieczemy z obu stron (część ze skórą ok. pół godziny, część z miąższem ok. 15 minut).

Zobacz również

Uwaga kierowcy! Do soboty nieprzejezdne newralgiczne skrzyżowanie w Nowym Sączu

NOWE
Uwaga kierowcy! Do soboty nieprzejezdne newralgiczne skrzyżowanie w Nowym Sączu

Mobilny plac zabaw zagościł w centrum Tarnowa

NOWE
Mobilny plac zabaw zagościł w centrum Tarnowa

Polecamy

O tworzeniu i rynku gier VR w Polsce, a także współpracy z firmą Meta – wywiad

O tworzeniu i rynku gier VR w Polsce, a także współpracy z firmą Meta – wywiad

Jakie buty na lato wybrać, a których unikać? Posłuchaj rad eksperta ortopedii

ROZMOWA
Jakie buty na lato wybrać, a których unikać? Posłuchaj rad eksperta ortopedii

Dip czosnkowy z fetą. Pyszny dodatek do warzyw i mięs. Zrobisz raz i przepadniesz

HIT DNIA
Dip czosnkowy z fetą. Pyszny dodatek do warzyw i mięs. Zrobisz raz i przepadniesz