Nasza Loteria NaM - pasek na kartach artykułów
1 z 58
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Angelika po metamorfozie:

"Na udział w akcji Metamorfozy...
fot. Marcin Łysak

Metamorfozy tyszanek: Angelika Tomaszewska [ZDJĘCIA]

Metamorfozy Tyszanek: Angelika Tomaszewska [ZDJĘCIA]

Angelika po metamorfozie: "Na udział w akcji Metamorfozy Tyszanek zdecydowałam się pod wpływem impulsu, miałam odrobinę nadziei, że może mnie też można odmienić. Aktualnie jestem na urlopie wychowawczym i zajmuje się moją malutką córeczką. Jako mama nie mam zbyt wiele czasu, by dbać o swój wygląd, miałam wrażenie, że zapomniałam już jak to jest czuć się atrakcyjnie. Metamorfoza spełniła moje oczekiwania w stu procentach!:) Pod opieką zespołu Relook Studio Metamorfozy Tyszanek czułam się świetnie! Wrażenia z pierwszego spotkania były bardzo pozytywne. Wszyscy byli uśmiechcnięci, ciepli i pozytywnie nastawieni. Udział w metamorfozie przede wszystkim poprawił moje samopoczucie ponieważ zobaczyłam siebie inną. Stałam się ładniejszą, pewniejszą siebie osobą. Moi bliscy zobaczyli mnie zadbaną, radosną, zachwyconą swoim nowym wyglądem, byli pozytywnie zaskoczeni moim nowym wizerunkiem. Usłyszałam wiele miłych słów i komplementów, wciąż powtarzali „Pięknie wyglądasz!, Świetna fryzura!”. Każdej kobiecie która chce się stać atrakcyjna i pewna siebie, polecam metamorfozy z Relook Studio, ponieważ atmosfera była niesamowicie przyjazna a efekt końcowy zachwycajacy!" Angelika Tomaszewska

Zobacz również

Przyszłość polskiej piłki? Ma dopiero 9 lat, a już jest w Manchesterze City!

NOWE
Przyszłość polskiej piłki? Ma dopiero 9 lat, a już jest w Manchesterze City!

Wypadek pod Krakowem. Kilka osób poszkodowanych

Wypadek pod Krakowem. Kilka osób poszkodowanych

Polecamy

Jestem ekspertem żywienia i jem cukier, ale nie tyję. Jak to robię? Co jem?

Jestem ekspertem żywienia i jem cukier, ale nie tyję. Jak to robię? Co jem?

Idealna jajecznica na wiosnę. Sekret smaku tkwi w obróbce szparagów

Idealna jajecznica na wiosnę. Sekret smaku tkwi w obróbce szparagów

Szukasz pomysłu na podanie jajek? Zrób je po florencku, a będziesz do nich wracać

Szukasz pomysłu na podanie jajek? Zrób je po florencku, a będziesz do nich wracać