Nasza Loteria NaM - pasek na kartach artykułów
3 z 8
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Wbij żółtka oraz wsyp cukier. Zagnieć ciasto. Jeśli masz...
fot. Katarzyna Puczyńska

Obłędny mazurek kajmakowy. Poznaj przepis na najlepszy mazurek wielkanocny z kajmakiem i bakaliami. Kruche ciasto z apetycznym nadzieniem

Mazurek kajmakowy. Krok 2

Wbij żółtka oraz wsyp cukier. Zagnieć ciasto. Jeśli masz czas to warto schłodzić ciasto przed pieczeniem - owiń je folią spożywczą i schowaj do lodówki na minimum 30 min.

Zobacz również

Tygodniowy przegląd prasy w Olecku, (28.04-4.05.2024)

NOWE
Tygodniowy przegląd prasy w Olecku, (28.04-4.05.2024)

Przegląd tygodnia od 28.04 w Łomiankach

NOWE
Przegląd tygodnia od 28.04 w Łomiankach

Polecamy

Patent włoskiej babci na zupę jarzynową. Jest pyszna i prosta do zrobienia

Patent włoskiej babci na zupę jarzynową. Jest pyszna i prosta do zrobienia

Najsmaczniejsze szparagi z patelni. Z tym przepisem każdy sobie poradzi

Najsmaczniejsze szparagi z patelni. Z tym przepisem każdy sobie poradzi

Używasz go zamiast kremu z filtrem? Narażasz się nawet na raka skóry

Używasz go zamiast kremu z filtrem? Narażasz się nawet na raka skóry