MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
3 z 17
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Menu A...

Restaurant Week 2022 w woj. śląskim! Festiwal jedzenia właśnie wystartował - gdzie najlepiej zjeść? Zobacz MENU restauracji

Ważne Miejsce (Katowice)

Menu A
Przystawka:
Zapiekany kalafior z Curry, podany na musie orzechowym i oliwie.

Danie główne:
BBQ Boczniak, przygotowany według własnej receptury połączony z dynią, ziemniakami i szpinakiem

Deser:
Ważny Deser
“Niespodzianka w Ciemności”

Deser niespodzianka, podany w naszej Tajemnicy Ciemności, gdzie będzie można, bez wykorzystania zmysłu wzroku, sprawdzić swoje kubki smakowe i nie tylko, bo czeka na was muzyczny quiz. Gdzie sprawdzimy czy rozpoznacie, nie tylko smak ale też dźwięki...

Menu B
Przystawka:
Delikatny, lekki i zarazem pełen smaku, mus cebulowy.

Danie główne:
Przepyszna, klasyczna, miękka, pieczona wołowina z ziemniakami i pietruszką w niecodziennym połączeniu razem z grzybami.

Deser:
Ważny Deser
“Niespodzianka w Ciemności”

Deser niespodzianka, podany w naszej Tajemnicy Ciemności gdzie, będzie można, bez wykorzystania zmysłu wzroku, sprawdzić swoje kubki smakowe i nie tylko, bo czeka na was muzyczny quiz. Gdzie sprawdzimy czy rozpoznacie, nie tylko smak, ale też dźwięki...

Zobacz również

Plan transmisji 33. kolejki Ekstraklasy. Za darmo mecz Widzewa z Lechem

Plan transmisji 33. kolejki Ekstraklasy. Za darmo mecz Widzewa z Lechem

Setne urodziny pani Janiny z Prałkowiec koło Przemyśla [ZDJĘCIA]

Setne urodziny pani Janiny z Prałkowiec koło Przemyśla [ZDJĘCIA]

Polecamy

Serial Tomb Raider od Amazon powstaje! Zobacz, co już wiemy na temat adaptacji

Serial Tomb Raider od Amazon powstaje! Zobacz, co już wiemy na temat adaptacji

Uczniowie po egzaminie ósmoklasisty z angielskiego: „Był tak łatwy, że aż śmieszne”

Uczniowie po egzaminie ósmoklasisty z angielskiego: „Był tak łatwy, że aż śmieszne”

Dżem z truskawkami i rabarbarem. Tak zamkniesz te smaki w słoiku na jesień i zimę

HIT DNIA
Dżem z truskawkami i rabarbarem. Tak zamkniesz te smaki w słoiku na jesień i zimę