MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
3 z 5
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Myślę, że ten wyjątkowy okres w roku jest doskonałym czasem...
fot. materiały prasowe restauracji Epoka

Top Chef Marcin Przybysz przybliża dania na Wielki Post. Rybny pasztet, ser z migdałów i mleko owsiane do barszczu

Marcin Przybysz o kuchni wielkopostnej

Myślę, że ten wyjątkowy okres w roku jest doskonałym czasem na podjęcie kulinarnych wyzwań. Warto więc zmobilizować się i świadomie ograniczyć spożycie mięsa. Jeśli nie dla duszy, to dla ciała - dodaje.

Zobacz również

Zagłębie Sosnowiec: „Do naszej szatni trzeba będzie wrzucić granat”!

Zagłębie Sosnowiec: „Do naszej szatni trzeba będzie wrzucić granat”!

Amerykańskie samochody na charytatywnym zlocie pod Krakowem ZDJĘCIA

Amerykańskie samochody na charytatywnym zlocie pod Krakowem ZDJĘCIA

Polecamy

To bezpłatny „wytapiacz” tłuszczu. Zobacz, jak działa i korzystaj z niego z głową

To bezpłatny „wytapiacz” tłuszczu. Zobacz, jak działa i korzystaj z niego z głową

Nie zgadniesz, czego możesz użyć, aby pozbyć się siwych włosów. Wypróbuj ten patent

Nie zgadniesz, czego możesz użyć, aby pozbyć się siwych włosów. Wypróbuj ten patent

Trwa kontrola nowych kierunków medycznych. „Mniej więcej już wiadomo”

Trwa kontrola nowych kierunków medycznych. „Mniej więcej już wiadomo”