Nasza Loteria NaM - pasek na kartach artykułów
16 z 16
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze. Po ostatnim zdjęciu przejdziesz na i.pl.
Poprzednie
Przejdź na i.pl
Przesuń w prawo aby przejść na i.pl
Do gotowanych jajek pasują praktycznie wszystkie warzywa,...
fot. Kamil Zabłocki/123RF

Najzdrowsze jajka wielkanocne. Pyszne jajka na świąteczne śniadanie przygotujesz według naszych przepisów. To nie tylko jajka faszerowane!

Jajka faszerowane z rzodkiewkami i szczypiorkiem

Do gotowanych jajek pasują praktycznie wszystkie warzywa, zwłaszcza wiosenne. Połówki jaj ugotowanych na twardo można faszerować pastą z ugotowanych i posiekanych żółtek z dodatkiem siekanego szczypiorku i rzodkiewek. Starannie pokrojonymi kawałkami tych warzyw można udekorować przekąskę, a całość podać na zielonych liściach karbowanej sałaty.

Zobacz również

Cuda Polski 2024. Trzy atrakcje Opolszczyzny nominowane do prestiżowej nagrody

NOWE
Cuda Polski 2024. Trzy atrakcje Opolszczyzny nominowane do prestiżowej nagrody

Angelika i jej czerwone szpilki w szafie

NOWE
Angelika i jej czerwone szpilki w szafie

Polecamy

Przyjmujesz tak żelazo? Może się nie wchłaniać, a ty sobie szkodzisz

Przyjmujesz tak żelazo? Może się nie wchłaniać, a ty sobie szkodzisz

Opinie o maturze z WOS-u: może być ciężko

Opinie o maturze z WOS-u: może być ciężko

Brokuły z sosem orzechowym. Pyszna i zdrowa przystawka

Brokuły z sosem orzechowym. Pyszna i zdrowa przystawka